loading

Video klipovi

Kako da se osigurate da će vaši zaposleni ili klijenti pročitati 10 strana teksta o vašoj kompaniji ili novom proizvodu? Kako da im objasnite vaš novi savršeni proces ili proizvod?

Untitled-11

Video klipovi nacrtani tehnikom graphic recording efikasan su odgovor na vaše pitanja. Naši klipovi su pitki i zanimljivi! Drže pažnju gledalaca! Na jednostavan i zabavan način predstavljaju najkomplikovanije procese i procedure!

Prvi korak: Osmislite tekst, odnosno scenario vašeg klipa i pošaljite nam na mejl info@capturingideas.rs. Scenario je glas (tekst) koji će pratiti ceo klip. Uz scenario opišite nam u mejlu kako ste zamislili vaš klip kako biste nam pomogli da shvatimo suštinu i poruku koju želite da prenesete.

Drugi korak: U roku od 3-5 radnih dana možete očekivati naš odgovor sa informacijama vezanim za cenu kao i dodatnim pitanjima o vašem zahtevu. Cena klipa se formira na osnovu dužine scenaria (tj. dužine klipa) i njegovog sadržaja.

Treći korak: Nakon prihvatanja ponude počinjemo sa izradom skica scena u olovci, koje vam šaljemo na odobrenje. Nakon dobijanja vaših komentara i potvrde kreiramo ceo klip. Naša usluga uključuje snimanje i montažu kao i snimanje i montiranje zvuka. Klipove snimamo na engleskom i srpskom jeziku.

Imate još neke nedoumice? Kontaktirajte nas.